003.jpg

Виконавчий комітет, як організатор перевезень на міських автобусних маршрутах загального користування, запрошує приватних підприємців та підприємства для обслуговування маршруту № 25 «Добровільна – Інтернаціоналістів».

Вимоги до претендентів: наявність ліцензії на даний вид перевезень; наявність матеріально-технічної бази; необхідна кількість вільних (шість одиниць), не пов’язаних іншими договорами на перевезення автобусів, для обслуговування маршруту (з врахуванням резервних автобусів) пасажиромісткістю не менше 23 місця (в тому числі автобуса для перевезення пасажирів з обмеженими фізичними можливостями).

Пропозиції необхідно подавати до відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг (майдан Незалежності, 2, каб.137). Додаткову інформацію можна отримати за тел.: 70-06-67, 70-06-68 (у робочі дні з 8:00 до 17:15, у п’ятницю з 8:00 до 16:00 (обідня перерва з 12:00 до 13:00)) та за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Рішення щодо визначення тимчасового перевізника на маршруті № 25 прийматиметься на засіданні виконавчого комітету відповідно до вищезгаданих вимог.

Нагадаємо, попередній перевізник – ПП «Согор» – у середині грудня відмовився надалі здійснювати перевезення за даним маршрутом, пославшись на його збитковість.