0012.jpg

Під час чергового засідання виконавчий комітет визначив місця для торгівлі новорічною продукцією.

Зокрема, члени виконкому затвердили шість адрес, де буде здійснюватись роздрібна торгівля ялинковими іграшками та прикрасами, дитячими новорічними подарунками, кулінарними та кондитерськими виробами святкового асортименту.

Для здійснення сезонної роздрібної торгівлі ялинками на території міста визначили 30 адрес. Під час розгляду питання про торгівлю новорічним крамом, члени виконкому залишили по вул. Набережна р. Стрілка замість 10 сім об’єктів торгівлі.

Для торгівлі ялинками навпаки – додали ще одну адресу: вул. Іллінська, 51.

Тож придбати ялинкові іграшки та прикраси, дитячі новорічні подарунки, кулінарні та кондитерські вироби святкового асортименту сумчани зможуть з 10 по 31 грудня по вул. Набережна р. Стрілка, вул. Луговій, вул. Герцена, вул. Горького. На майдані Незалежності та пл. Театральній торгівля триватиме до 15 січня.

Ялинками ж торгуватимуть на перехресті вул. 1-ша Набережна р. Стрілка з вул. 9 Травня, по вул. 1-ша Набережна р. Стрілка, вул. Горького, вул. Привокзальній, пр-ті Шевченка, вул. Романа Атаманюка, пр-ті Курський, вул. Харківській, перехресті вул. Сумсько-Київських Дивізій з вул. К. Зеленко, по пр-ті М. Лушпи, вул. Інтернаціоналістів, на перехресті вул. Інтернаціоналістів та пр-ту М. Лушпи, вул. Героїв Крут, вул. Прокоф’єва, вул. Степана Бандери, вул. Г. Кондратьєва, вул. Охтирській, на перехресті проїзду Гайовий з вул. Роменською та вул. Іллінській. Торгівля розпочнеться з 10 грудня і триватиме до 31 грудня.

Окрім того, прийнятими рішеннями виконком зобов’язав управління «Інспекція з благоустрою міста Суми» забезпечити контроль за дотриманням суб’єктами господарювання Правил благоустрою міста, а суб’єктів господарювання здійснювати продаж ялинкових іграшок та прикрас, дитячих новорічних подарунків, кулінарних та кондитерських виробів святкового асортименту за умови дотримання Порядку провадження торговельної діяльності та правил торговельного обслуговування на ринку споживчих товарів, Правил благоустрою міста Суми, податкового, трудового законодавства України.

Відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів члени воконавчого комітету доручили опрацювати питання торгівлі їстівною продукцією з фахівцем міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області.