007.jpg

З вівторка, 14 листопада, автобуси КП «Електроавтотранс» вийдуть на маршрути № 58А (Баси – Тополянська) та № 64 (Добровільна – Добровільна).

Згідно з рішеням виконавчого комітету від 10 листопада КП «Електроавтотранс» призначено тимчасовим виконавцем перевезень на даних маршрутах і з підприємством укладено відповідний договір терміном на три місяці.

За маршрутом № 58А комунальний транспорт курсуватиме від вул. Ювілейної, вул. Санаторною, вул. Римського- Корсакова, вул. Серпневою, вул. Охтирською, вул. Харківською (в зворотному напрямку – вул. Богуна), вул. Парковою, вул. Боровою, пл. Покровською, вул. Набережна р. Стрілка, вул. Набережна р. Сумка, вул. Троїцькою, вул. Привокзальною, вул. 2-га Залізнична, вул. Тополянською.

Автобус № 64 їздитиме за наступним маршрутом: вул. 2-га Північна-вул. Слобідська-вул. Металургів-вул. Горького-вул. Набережна р. Стрілка-пл. Покровська-вул. Петропавлівська-вул. 20 років Перемоги-вул. Чорновола-вул. Іллінська-вул. Набережна р. Стрілка-вул. Горького-вул. Металургів-вул. Слобідська-вул. Веретенівська..

За словами начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергія ЯКОВЕНКА, на кожному маршруті заплановано по два автомобілі.
Проте у зв’язку із тим, що місто поки не отримало автобусів великої місткості, завтра на маршруті № 64 працюватиме два автобуси, а за маршуртом № 58А – один. Автобуси ж великої місткості, повідомив Сергій Яковенко, мають прибути до Сум вже до кінця листопада.

Графіки руху