004.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради звернув увагу керівників теплопостачальних організацій на те, що протягом усього опалювального сезону сумчани мають отримувати тепло та гарячу воду належної якості.

«Звертаю вашу увагу на параметри. Завтра 13 градусів, але післязавтра – всього 2. Різкий перепад, вночі мінус. Якщо споживачі платять за тепло, то у них повинні бути гарячі батареї», – зауважив очільник обласного центру.

При цьому заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ повідомила, що теплоносій поданий на всі житлові будинки, дитячі садочки і школи. Параметри гідравлічні й температурні витримуються.

В свою чергу і керівник Дирекції «Котельня Північного промвузла» Микола ЖОВТОБРЮХ доповів, що всі об’єкти з теплом і гарячою водою, параметри нормальні. Скарг від мешканців фактично немає. До змін температури повітря готові. Починаючи із середи, 15 листопада, і весь опалювальний період підприємство працюватиме у відповідності до температурного графіка.

Разом з тим, директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО прозвітував, що доручення міського голови про завершення ремонту системи опалення та гарячого водопостачання у буд. № 1 по вул. Парковій було виконано. Із четверга, 9 листопада, будинок, а також розташовані там дитяча поліклініка та жіноча консультація – з опаленням.

Міський голова закцентував увагу надавачів житлово-комунальних послуг на тому, що з прийняттям відповідного Закону їхнє майбутнє на ринку залежатиме від якості їхньої роботи.

Крім того Олександр Лисенко повідомив, що на цьому тижні відбудеться окрема нарада з профільними структурними підрозділами щодо роз’яснень положень Закону України «Про житлово-комунальні послуги».