0010.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО на апаратній нараді 30 жовтня доручив обслуговуючим і теплопостачальними організаціями міста, а також департаменту інфраструктури міста спільно вживати усіх заходів, аби батареї у квартирах містян не були холодними.

Згідно зі звітами представників теплопостачальних організацій, день всі школи, дитячі садочки та лікарні з опаленням, температурний режим витримується. До усіх житлових будинків, крім вул. Паркова, 1 та вул. Глінки, 11, де триває капітальний ремонт внутрішньобудинкових мережах опалення, подається тепло.

На запитання міського голови, чи скаржаться мешканці на холодні батареї, начальник відділу «Служба 15-80» Валерій МАРЮХНА повідомив, що станом на ранок зареєстровано 57 звернень. Всі вони пов’язані із проблемами на окремих стояках, переважно там, де мешканці зробили перепланування системи опалення в квартирі, у зв’язку із чим у сусідів погано або зовсім не гріють батареї, або ж відсутні власники осель.

За словами заступника директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надії ПОКУТНЬОЇ, разом із представниками обслуговуючих організацій здійснюються виїзди за адресами, де в мешканців є проблеми з опаленням.

«Обслуговуючі організації краще знають, в яких квартирах були виконані такі перепланування. Тому не треба наводити суху статистику. Вказуйте причину і вирішуйте проблему, - доручив міський голова посадовцям. - Допоки мешканці не перестануть скаржитись на відсутність тепла, це питання з контролю знімати не будемо».