005.jpg

Очільник обласного центру Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради вкотре поцікавився у керівництва департаменту інфраструктури міста перебігом виконання будівельно-відновлювальних робіт у будинку № 24 по вулиці Металургів.

Як повідомив директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО, будівельні роботи закінчені, проведена перевірка всіх мереж, будівля підключена до мережі електро- та водопостачання, система опалення готові до запуску тепла.

«На сьогоднішній день акт готовності до експлуатації підписаний, і всі документи передані до управління державного архітектурно-будівельного контролю», – зазначив посадовець.

Тому у підсумку міський голова, залишаючи це питання на контролі до введення зазначеного будинку в експлуатацію, звернувся до управлінні державного архітектурно-будівельного контролю з проханням активізувати співпрацю і не затягувати з наданням висновків.

Нагадаємо, 3 січня поточного року, житель буд. № 24 по вул. Металургів  пошкодив газопостачальне обладнання та підірвав власну квартиру. В результаті вибуху загинула 64-річна жителька будинку, були зруйновані та суттєво пошкоджені деякі квартири.