006.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення профільних структурним підрозділам до кінця року завершити роботу на всіх об’єктах громадського (партиципаторного) бюджету.

Зокрема таке завдання від керманича Сум отримав і начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ. Він доповів, що хід виконання робіт на об’єктах партиципаторного бюджету постійно знаходиться на контролі очолюваного ним структурного підрозділу.

«Під час чергової сесії міської ради 27 вересня були виділені додаткові кошти на реалізацію проектів громадського бюджету. На сьогодні роботи по п’яти об’єктах завершені на 70%. Загалом роботи по всіх об’єктах і плануємо завершити вже за місяць», – повідомив Віталій Шилов.

Олександр Лисенко наголосив на тому, що це питання не буде знято з контролю, поки роботи на всіх об’єктах громадського бюджету не будуть виконані в повному обсязі.

Також закликав розпорядників коштів ретельно контролювати якість робіт.

«Прошу вас пам’ятати, що роботи виконуються за кошти платників податків, за кошти нашої громади. Тому, будь-ласка, контролюйте якість робіт. Це найголовніше», – підкреслив міський голова.