006.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи та стан підготовки галузі до опалювального сезону.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували ремонт покрівлі корпусу № 1 стаціонару, ремонт на 1-му поверсі поліклінічного відділення № 1 та маніпуляційного кабінету пульмонологічного відділення, а також розпочали
ремонтні роботи у відділенні реанімації з ліжками інтенсивної терапії та кабінеті терапевтичного відділення.

Тим часом у міській клінічній лікарні № 4, як і до цього, приводили до ладу інфекційне відділення.

У міській клінічній лікарні № 5 ремонтували приміщення поліклініки та харчоблоку.

У міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди займались капітальними ремонтами господарчої частини по вул. Троїцькій, 57 і педіатричного відділення по вул. Троїцькій, 28, фасаду поліклініки № 2 по вул. І. Сірка, 3, а також продовжували готувати дозвільні документи на проведення капітального ремонту даху дитячої поліклініки №1 по вул. Труда, 3 і капітального ремонту рентгенівського кабінету стаціонару по вул. Троїцькій, 28.

У міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії доробляли ремонт у приміщеннях харчоблоку.

У Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 ремонтували 2-й поверх і покрівлю.

На виконання заходів з підготовки лікувально-профілактичних заходів до опалювального періоду у кошторисах лікувально-профілактичних закладів передбачено 334,1 тис. грн. (кошти міського бюджету).

Станом на 7 вересня на проведення відповідних робіт (підготовка теплових пунктів, запірної арматури, приладів обліку споживання енергоносіїв, електровимірювальні роботи, забезпечення пожежної безпеки) використано 286,5 тис. гривень.

Усі заклади галузі технічно підготовлені та отримали акти готовності закладу до опалювального періоду.