006.jpg

За три дні спливає термін подачі заявок для участі у відкритому конкурсі на визначення кращої ескізної пропозиції оновлення дитячого парку «Казка».

Прийом заявок на конкурс триватиме до 31 серпня поточного року. Днем прийому робіт визначене 4 жовтня. А до 27 числа цього ж місяця журі назве ім’я переможця.

Нагадаємо, проведення конкурсу на визначення кращої ескізної пропозиції оновлення дитячого парку «Казка» проходе за ініціативи КП «Сумикомунінвест» та ухвалили рішення міської ради від 18 липня з метою оновлення громадського простору парку.

Учасниками конкурсу можуть бути архітектори, дизайнери, творчі колективи, студенти, аматори. До участі не допускаються члени журі, відповідальний секретар, їх близькі родичі, особи, що безпосередньо пов’язані з членами журі виконанням трудових обов’язків, особи, які готували конкурсні документи.

Заявка на участь у конкурсі подається особисто або на e-mail Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.. Вихідні дані для проектування надаються організатором конкурсу на електронну адресу заявника або за адресою:м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, 2-й поверх, каб. 2.

Переможець конкурсу зобов’язаний буде укласти з виконавчим комітетом міської ради договір про передачу виключних майнових авторських та суміжних прав на конкурсну роботу. Разом із тим він матиме переважне право на подальше розроблення (чи участь у розробленні) проектно-кошторисної документації. У разі відмови переможця конкурсу від подальшої реалізації його конкурсного проекту замовник конкурсу на підставі рекомендацій журі, викладених у протоколі про підсумки конкурсу, може обрати для реалізації інший відзначений заохоченням проект.

Фінансування конкурсу відбувається за рахунок коштів міської ради. Призовий фонд становить 50 тис. грн.: 25 тис. грн. за І місце, 15 тис. грн. – за ІІ, 10 тис. грн. – за ІІІ.

Заявка