006.jpg

Під час апаратної наради 21 серпня міський голова Олександр ЛИСЕНКО вкотре порушив питання переміщення громадського притулку для бездомних собак із вулиці Г. Кондратьєва на облаштовану територію по вул. Римського-Корсакова, де розміститься КП «Центр догляду за тваринами».

Як доповів в. о. директора департаменту інфраструктури міста Віктор ПАВЛЕНКО, на попередньому тижні закінчилися роботи з вивезення сміття з даної території. Загальний обсяг – близько 2 тис. м3. На сьогоднішній день дана території може прийняти притулок.

Директор КП «Центр догляду за тваринами» Володимир РУДЕНКО зауважив, що зроблено багато, територія готова для певного переселення, але звернув увагу на те, що на прилеглих територія залишилося сміття. Пояснив, що все вивезуть поступово, попросивши допомоги і взаєморозуміння з боку міської влади та колег-комунальників.

З огляду на це, міський голова Олександр Лисенко зауважив, що дане питання залишається у нього на контролі і доручив КП «Центр догляду за тваринами» спільно з відповідними службами та громадськими активістами скласти графіки вивезення сміття та переміщення притулку із конкретизацією робіт і необхідних матеріальних та людських ресурсів і зазначенням відповідальних за виконання.