004.jpg

У середу, 19 липня, представники департаменту фінансів, економіки та інвестицій, виконавчого комітету та КП «Електроавтотранс» зустрілися із представниками Міністерства інфраструктури України, Європейського інвестиційного банку та консультантами компанії Systra S.A.

Разом зі своїми колегами по проекту «Міський громадський транспорт України» із Запоріжжя, Миколаєва та Харкова сумські посадовці більше дізналися про реалізації проектів у сфері міського пасажирського транспорту.
Зокрема був представлений посібник «Процедури Проекту «Міський громадський транспорт України», що регламентує всі відносини між сторонами у рамках Проекту та основні положення Проекту угоди на переказ кредитних коштів між Міністерством фінансів України та містами-учасниками проекту.

Окрім того, під час зустрічі можна було особисто поспілкуватися з консультантами компанії Systra S.A., що надають практичну допомогу в підготовці техніко-економічних обґрунтувань проекту та іншої необхідної документації.

Нагадаємо, у рамках проекту «Міський громадський транспорт України» міська рада має намір залучити 4 млн євро кредитних коштів Європейського інвестиційного банку на 22 роки з пільговим періодом від трьох до п’яти років під 1,5 - 2% річних задля оновлення рухомого складу КП «Електроавтотранс» – придбання 22 нових тролейбусів.