005.jpg

Комунальне підприємство «Зеленбуд» разом із іншими комунальними підприємствами міста та обслуговуючими організаціями активно прибирає повалені дерева та поламані гілки, що залишились після буревію 1 липня.

Сьогодні зеленбудівці працювали на вул. Білопільській шлях. Далі, повідомив директор КП «Зеленбуд» Володимир ЛАВРИК, підуть на вул. Чернігівську, а після неї на вул. Ковпака. Аби працювалось продуктивніше, додатково залучили до прибирання вантажівку місткістю 8 м3. Також технікою пособляють колеги з комунальних підприємств, зокрема, КП «Міськводоканал» і КП «Шляхрембуд», а робочими руками – обслуговуючі організації та міський центр зайнятості. Останній направляє щодня на роботи 15-20 чоловік.

«Зараз намагаємось вичистити основні магістралі, а потім почнемо допомагати комунальним установам. До кінця тижня займемось прибирання на територіях лікарень, дитячих садків, шкіл» , – повідомив Володимир Лаврик.

За словами директора комунального підприємства, від дня негоди підприємство вже прибрало з міста 350 м3 гілля, дерев і листя. Повністю очистили основні магістралі по вул. Г Кондратьєва, вул. Харківській, вул. Роменській та інших. Загалом ліквідували наслідки буревію на майже 50 вулицях обласного центру.