004.jpg

Міська влада працює над тим, аби підприємці, що здійснюють торгівлю квітами на території квіткового павільйону, на час реконструкції останнього були забезпечені робочими місцями.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час апаратної наради 26 червня поцікавився у начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега ДУБИЦЬКОГО, як вирішується дане питання.

Посадовець доповів: «Ми опрацювали дане питання із директором Центрального ринку. Там буде надано декілька десятків місць, де можна буде торгувати квітами. Проте суб’єктам господарювання та фізичним особам-підприємцям вони не дуже подобаються, тому що розташовані на сонці. Окрім того, ми опрацювали питання із ТОВ «Суми-Табакко», де також надають близько двадцяти місць для здійснення торгівлі живими та штучними квітами».

За його словами, робота в цьому напрямку триває і сьогодні відбудеться чергова робоча зустріч підприємців та дирекції ринку ТОВ «Суми-Табакко». Із дирекцією Центрального ринку також триватимуть перемовини, аби там надали більш підходящі місця для квіткарів.

Стихійно ж торгівля квітами здійснюватися не буде. За цим спеціально слідкуватиме додатковий патруль муніципальної поліції.