006.jpg

Триває прийом заявок на конкурс із визначення кращої ідеї пам’ятника Героям Майдану у місті Суми.

Як повідомила заступник начальника управління архітектури та містобудування Ольга БОНДАРЕНКО, вже подано кілька заявок. У решти охочих залишилось на це трохи більше трьох тижнів.. 

Учасниками конкурсу можуть бути фахівці або авторські колективи професійних архітекторів та скульпторів, а також студенти архітектурних і художніх навчальних закладів, аматори які подали конкурсному журі документи, що відповідають умовам та вимогам цього конкурсу.

Для участі в конкурсі автор (авторський колектив) має подати заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону. Заявка подається особисто або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Вихідні дані для проектування надаються організатором конкурсу на електронну адресу заявника або за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, 2-й поверх, каб. 2.

Безпосередньо конкурсні матеріали приматимуться 23 червня з 8:30 до 12:00 за адресою: м. Суми, вул. Воскресенська, 8А, ІІ-й поверх, каб. 2.

Завершиться конкурс 7 липня поточного року.

Тел. для довідок: 70-01-02.