001.jpg

ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «СУМИТЕХНОБУДСЕРВІС» розрахувала вартість своїх послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинку №34, що у провул. Інститутський. Це восьмиповерховий житловий будинок на 100 квартир з вбудованими офісними приміщеннями.

На утримання ТОВ «СУМИТЕХНОБУДСЕРВІС» будинок був переданий від ПрАТ «АЛЬФАСИСТЕМБУД» та ТОВ «ЕКО-ЕКСІМ» у лютому цього року. Відповідно постала необхідність розрахувати тариф.

Розрахунок виконаний відповідно до вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 року № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій».

Пропонується встановити розмір тарифу на рівні 3,2 грн. за 1 м.кв.

ТОВ «КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ «СУМИТЕХНОБУДСЕРВІС» приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, мешканців будинку протягом 14 календарних днів з дня опублікування даного оголошення за адресою: 40007, м. Суми, вул. Катерини Зеленко, 4 та за телефоном: 793-924.

Переглянути розрахунок