003.jpg

Виконавчий комітет визначив терміни проведення загальноміського місячника з благоустрою обласного центру.

Цьогоріч розпочнеться він на два тижні раніше, ніж у попередні роки. Тож триватиме такий з 13 березня по 14 квітня.

Наводити лад у місті закликають усіх мешканців, адже Суми – наш спільний дім, а ми у ньому – господарі. Протягом місячника заплановано і дні загальноміських толок з благоустрою, наведення належного санітарного стану та озеленення території міста. Це п’ятниця та субота: 17 і 18 березня, а також 24 і 25 березня.

Нагадаємо, що підприємства, установи, організації міста мають визначені території для прибирання, очистити прилеглу до офісу, магазину чи інших закладів ділянки мають й їх власники. Для участі у толоці можуть приєднатися усі охочі, яким визначать місце та організують вивезення сміття. Для цього необхідно зателефонувати до управління «Інспекція з благоустрою м. Суми» за тел.: (0542) 700-605.

Додамо, що комунальні підприємства та організації з обслуговування житла мають спеціалізовану техніку, яка застосовується для прибирання тротуарів тощо, які можуть надати свої відповідні послуги. Звертайтеся до Департаменту інфраструктури міста за тел.: (0542) 700-590 та КП «Шляхрембуд»: (0542) 700-120.