003.jpg

28 лютого департамент інфраструктури міста та Рада голів квартальних комітетів запросили «квартальних» на спільну робочу зустріч, аби спільно з керівництвом міста обговорити наболілі проблеми територій, шляхи їх вирішення.

На зустріч прийшли і представники комунальних підприємств міста, обслуговуючих організацій та структурних підрозділів міськради.

До конструктивного діалогу закликав присутніх міський голова Олександр ЛИСЕНКО. Питань, які потребують нагального вирішення та уваги міської влади, накопичилося чимало.

Зокрема, мова йшла про освітлення вулиць, ремонт доріг та інші питання житлово-комунальної сфери.

«Квартальні» зауважили, що міська влада має більше зважати на проблеми приватного сектору міста. Проте, керманич Сум Олександр Лисенко наголосив, що для цього і створено Раду голів квартальних комітетів, яка систематично проводить свої засідання та співпрацює з департаментом інфраструктури міста.

«Сьогодні ж ми спеціально запросили керівництво КП «Міськсвітло», управління капітального будівництва та дорожнього господарства, ПАТ «Сумигаз» та інших підприємств, аби голови квартальних комітетів мали можливість поставити актуальні для них питання. Зі свого боку хочу наголосити, що міська влада робить все від неї залежне для вирішення проблем кожного із районів міста», - сказав Олександр Лисенко.

Принагідно очільник обласного центру підкреслив, що на сесії міської ради у березні планується внесення змін та доповнень до міського бюджету, а тому пропозиції, які були озвучені під час засідання головами квартальних комітетів, максимально врахують під час ухвалення рішень.

Додамо, що на зустрічі висловлювалася подяка міському голові за підтримку у просуванні важливих для мешканців приватного сектору проектів в рамках громадського бюджету.

Нагадаємо, що серед таких – благоустрій в районі Добровільна, впорядкування зон відпочину біля водоймищ та інші.