006.jpg

На позачерговому засіданні у четвер, 26 січня, виконавчий комітет ухвалив рішення про створення архітектурно-містобудівної ради при управлінні архітектури та містобудування.

Як повідомив начальник управління архітектури та містобудування Андрій КРИВЦОВ, подібний орган раніше існував при управлінні архітектури та містобудування департаменту містобудування та земельних відносин, та, оскільки такий наразі ліквідований, виникла необхідність у створенні нової ради.

До її складу включили 32 осіб. Очолюватиме новостворений орган начальник управління архітектури та містобудування Андрій Кривцов, його заступником по раді стала заступник по управлінню Ольга БОНДАРЕНКО, секретарем – начальник відділу генерального плану управління архітектури та містобудування Олександр ФРОЛОВ. Також у складі архітектурно- містобудівної ради – фахівці галузі, представники структурних підрозділів міської ради, КП «Міськсвітло», КП «Міськводоканал», ТОВ «Сумитеплоенерго», державних установ, депутати міської ради.

Рада колегіально розглядатиме й обговорюватиме містобудівні, архітектурні та інженерні рішення, містобудівну та проектну документацію.