003.jpg

У 2016 році рішеннями міської ради було надано 131 дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, бойових дій, членам сім’ї загиблого учасника АТО.

З початку виконання своїх повноважень департаментом забезпечення ресурсних платежів (з 5 травня 2016 року) з питання виділення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва, садівництва, городництва та гаражного будівництва до цього структурного підрозділу звернулись 253 учасники АТО.

Станом на 23 грудня минулого року рішеннями міської ради було надано 131 дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок учасникам АТО, бойових дій, членам сім’ї загиблого учасника АТО.

Також було затверджено проекти із землеустрою щодо відведення земельних ділянок і надано у власність 44 земельні ділянки учасникам АТО і 25 ділянки членам сімей загиблих учасників антитерористичної операції.

Крім того, міською радою 7 липня 2016 року було прийнято рішення «Про надання в постійне користування земельних ділянок», яким було надано управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства міської ради в постійне користування земельні ділянки для будівництва житлової соціальної інфраструктури з озелененням території загального користування для поліпшення житлових умов учасникам АТО та членам сімей загиблих воїнів АТО в районі вул. Нахімова, площею 22,2866 га та пр-ту Козацький, площею 3,8959 га.