003.jpg

ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» повідомляє про намір змінити тариф на послуги з утримання будинку і споруд та прибудинкової території. Мова йде про житлово-будівельний кооператив, що по вул. Іллінська, 52/1.

Цей будинок підприємство обслуговує за тарифами, встановленими рішенням виконавчого комітету у березні 2013 року.

За цей час відбулися зміни в законодавстві України, зросла мінімальна заробітна плата працівників з 1147 грн. до 1600 грн., вартість комунальної електроенергії на освітлення місць загального користування і ліфтів зросла збільшилася з 0,36 грн. до 1,29 грн., а ціни на основні матеріали підвищилися майже в два рази.

Нове комірне розраховано відповідно до постанови КМУ від 01.062011 р. №869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», є економічно обґрунтованим і враховує перелік протипожежного, технічного стану та якісного утримання житлових будинків. Розрахунки тарифів виконані згідно з технічними паспортами будинків та схемами ділянок прибудинкових територій.

В розрахунках враховані нормативи витрат відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.12.2013 № 603 «Про затвердження Норм часу та матеріально-технічних ресурсів, норм обслуговування для робітників при утриманні будинків, споруд і прибудинкових територій». Вартість послуг з дератизації та дезінсекції, визначені на підставі договорів, укладених з організаціями по наданню цих послуг.

До структури нових тарифів включені послуги з технічного обслуговування ліфтів та системи диспетчеризації, вартість яких визначена згідно з розрахунками організації з експлуатації ліфтів.

Тож пропонується новий розмір квартплати – 2,257 грн./м2 (нині діючий – 1,49 грн./м2, зростання на 51,5%).

ТОВ «ДІМЕКС-КОМФОРТ» приймає зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань, мешканців будинків протягом 14 календарних днів з дня повідомлення споживачів про намір здійснити зміну тарифів на житлово-комунальні послуги за адресою: вул. Харківська, 105 та за телефоном: 33-52-53.