0012.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО разом з профільним заступником Альоною ДМІТРЄВСЬКОЮ оглянули відремонтовані приміщення комунальної установи «Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей».

«Думаю, що в березні ми зможемо зробити офіційне відкриття, коли Центр реабілітації учасників АТО та їх сімей запрацює на повну потужність, а також буде закуплений необхідний інвентар для його повноцінної діяльності», - зазначив міський голова.

Наразі вже частково обладнано спортивну залу, кімнату для водних процедур та куточок матері та дитини.

Планується, що Центр надаватиме широкий спектр послуг: консультації лікарів, психологічну допомогу та фізичну реабілітацію для учасників антитерористичної операції. Фахівці установи зазначають, що планують допомагати не тільки учасникам бойових дій, а й їхнім родинами, адже це важливий напрямок роботи.

З нагоди успішного завершення капітального ремонту будівлі Центру надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей та для подальшої успішної його роботи дане приміщення освятило священство УПЦ КП.

Нагадаємо, КУ «Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам бойових дій, учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей» було створено рішенням міськради від 30 березня 2016 року. Під розміщення Центру виділили занедбану будівлю у військовому містечку. Із серпня почалась її реконструкція. На ці роботи з міського бюджету було виділено 7,5 млн грн.