006.jpg

Мешканцям багатоквартирних будинків, які не обладнано лічильниками теплової енергії, буде виконано перерахунок плати за опалення за жовтень та листопад поточного року.

9 грудня 2016 року постанова Кабінету Міністрів від 30 листопада 2016 року № 865 «Про особливості нарахування плати за надану послугу з централізованого опалення населенню у разі відсутності у квартирі (будинку садибного типу) та на вводах у багатоквартирний будинок засобів обліку теплової енергії в опалювальний сезон 2016/17 року» набрала законної сили.

Згідно з вищезазначеною постановою, мешканцям багатоквартирних будинків, які не обладнано лічильниками теплової енергії, буде виконано перерахунок за жовтень та листопад 2016 року на підставі середньозважених показників споживання теплової енергії поточного розрахункового періоду для відповідного населеного пункту.

Перерахунок буде здійснено згідно з показниками будинкових засобів обліку теплової енергії, які перебувають на абонентському обліку виконавця послуг, були повірені та функціонували протягом всього розрахункового періоду.

Детальніше за цим посиланням