005.jpg

Директор комунального підприємства Олександр ВЕГЕРА в ході щопонеділкової апаратної наради доповів про стан очищення вулиць міста від снігу.

Він повідомив, що снігоприбиральна техніка КП «Шляхрембуд» в кількості 30 одиниць розпочала свою роботу сьогодні о 2:00 ночі. Працювала вона до 7:00 ранку. За цей час вдалося розчисти всі маршрути громадського транспорту.

З огляду на те, що снігопад не припиняється, снігоприбиральна техніка своєї роботи не припиняє. Працюватиме вона до 12:00, потім буде зроблено двогодинну перерву. Після цього роботу буде поновлено.

Окрім того, працює і техніка для вивозу снігу з пішохідних зон, таких як вул. Соборна та вул. Воскресенська. Далі ж, зазначив Олександр Вегера, роботу снігоприбиральної техніки буде організовано відповідно до погодних умов.

Проте директор КП «Шляхрембуд» вкотре звернувся до представника сектору безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в м. Суми, аби там належним відреагували на недобросовісних водіїв, які паркують автомобілі на узбіччі вулиць, що унеможливлює роботу снігоприбиральної техніки.

Що ж стосується очищення від снігу зупинок громадського транспорту, то тут Олександр Вегера зауважив, що відповідальність за це несуть суб’єкти, які здійснюють там підприємницьку діяльність, та підприємство, що виковує відповідне комунальне замовлення.

Принагідно перший заступник міського голови Володимир ВОЙТЕНКО звернувся до начальника відділу торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Олега ДУБИЦЬКОГО, аби той провів відповідно роботу по залученню підприємців міста до прибирання снігу, а в. о. заступника міського голови, керуючого справами виконавчого комітету Степан ПАК наголосив на необхідності очищення під’їзних шляхів до міських та обласних лікувально-профілактичних закладів.