0010.jpg

У четвер, 24 листопада, відбулося чергове засідання конкурсної комісії з розгляду конкурсних пропозицій, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких у 2017 році буде надаватись фінансова підтримка за рахунок коштів міського бюджету. (термін реалізації програм (проектів, заходів) з 1 січня по 31 грудня 2017 року.

До другого етапу конкурсу було допущено пропозицію від громадської організації «Товариство допомоги особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень, «Феліцітас».

Її голова Сергій САПОЖНІКОВ провів відкритий захист конкурсної пропозиції, а саме програми «Надання послуг денного догляду, соціальної реабілітації і абілітації особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень». Метою запропонованої програми є надання денного догляду особам з інвалідністю внаслідок інтелектуальних порушень на базі реабілітаційної установи, а також проведення соціальної реабілітації на базі реабілітаційної установи та в домашніх умовах, абілітації та транспортування осіб до інституту громадянського суспільства, до дому та іншого можливого надання соціальних послуг.

Сергій Сапожніков висвітлив інформацію про діяльність організації протягом останніх двох років (у тому числі за рахунок бюджетних коштів); визначив завдання програми, що подано для участі у конкурсі, та її очікувані результати; цільову аудиторію, на яку спрямовано програму; інноваційність програми; рівень кадрового та матеріально–технічного забезпечення, необхідного для виконання програми; перспективи продовження реалізації програми після закінчення бюджетного фінансування.

Членами конкурсної комісії проведено індивідуальне оцінювання конкурсної пропозиції, яка набрала 232 бали з 280 можливих.

Після затвердження міського бюджету на 2017 рік конкурсна комісія в межах передбаченого обсягу фінансування прийме рішення щодо визначення переможця конкурсу та обсягів бюджетних коштів для надання фінансової підтримки для виконання програми.