003.jpg

Відділ охорони здоров’я інформує про виконані минулого тижня у лікувально-профілактичних закладах міста ремонтні роботи.

У міській клінічній лікарні № 1 продовжували приводити до ладу відділення № 2 і харчоблок лікарні та вже закінчили ремонт кабінету № 29 поліклінічного відділення № 1, де роботи виконували власними силами.

У міській клінічній лікарні № 4 ремонтували водогін у будівлі по вул. Труда.

У міській клінічній лікарні № 5 доробляли операційний блок та розпочали роботи у приміщеннях господарчої частини, клініко-діагностичній лабораторії та учбовій кімнаті для співробітників.

Ще в одному закладі – міській дитячій клінічній лікарні Святої Зінаїди – завершували капітальний ремонт приміщень дитячої поліклініки № 2 по вул. І. Сірка та продовжували роботи у педіатричному відділенні № 4 дитячої поліклініки № 2 по вул. О. Аніщенка та у кабінеті «Охорони зору» дитячої поліклініки № 2 по вул. І. Сірка.

Тим часом у міському клінічному пологовому будинку Пресвятої Діви Марії приводили до ладу підвал гінекологічного відділення, а у Центрі первинної медико-санітарної допомоги № 3 – ремонтували другий поверх і кабінети.