001.jpg

Департамент соціального захисту населення провів перерахунок субсидій з урахуванням оплати за опалення, централізоване або індивідуальне, на опалювальний період 2016-2017 роки.

Побачити розмір субсидії сумчани зможуть у платіжках на оплату житлово-комунальних послуг, які вони отримають вже в листопаді.

У департаменті соцзахисту населення звертають увагу громадян, які ще не визначили своє право на призначення житлової субсидії, що субсидія призначається з місяця подання заяви, а у разі подання заяви на призначення субсидії протягом двох місяців з початку опалювального періоду – з початку такого періоду.

У випадку подання заяви на призначення субсидії протягом трьох місяців з місяця підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, субсидія призначається з місяця підвищення тарифів. Тобто, якщо у жовтні змінюється тариф на один з видів послуг (наприклад, холодне водопостачання та водовідведення) субсидія буде призначена з 1 жовтня, якщо звернення надійде до 31 грудня.

Ті домогосподарства, які одержували субсидію впродовж опалювального сезону 2015-2016 років, та ті, які одержують її зараз, жодних документів подавати не повинні.