0010.jpg

Фахівці ТОВ «Сумитеплоенерго» проаналізували тарифи на теплову енергію для потреб населення в обласних центрах і деяких великих містах України.

До уваги брали тарифи встановлені НКРЕКП станом на липень і вересень поточного року у 28 населених пунктах. Дані розмістили в порядку зменшення.

В обох списках тариф на теплову енергію ТОВ «Сумитеплоенерго» – один із найнижчих. При цьому, якщо в липні підприємство перебувало на дев'ятій позиції з кінця (1047,81 грн/Гкал, без ПДВ), то вже нині змістилось на третю (973,04 грн/Гкал, без ПДВ).

Нагадаємо, завдяки зусиллям міської ради та теплопостачальної організації, Постановою Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) із 1 вересня вартість 1Гкал для ТОВ «Сумитеплоенерго» знизилась на 90 грн. Нині на розгляді в НКРЕКП знаходиться постанова щодо відповідного встановлення зменшених тарифів на опалення та гарячу воду із розрахунку на метр квадратний і на метр кубічний. У цьому разі вартість опалення для споживачів становитиме 32,68 грн/ м2 (з ПДВ), гарячого водопостачання – за умови підключення рушникосушильників до системи гарячого водопостачання 69,63 грн/м3 (з ПДВ), за відсутності рушникосушильників 64,29 грн/м3 (з ПДВ).

Тарифи на теплову енергію станом на липень 2016 року

Тарифи на теплову енергію станом на вересень 2016 року

Тарифи на опалення станом на вересень 2016 року