004.jpg

Організації, що обслуговують житловий фонд міста, аби встигнути з підготовкою до опалювального сезону, не припиняли цю роботу і на вихідних.

Про це під час апаратної наради при міському голові 26 вересня повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія ПОКУТНЯ.

За її словами, КП «Сумижилкомсервіс» виконало роботи на 100 %. Більше 80 % актів готовності видано «КК «Коменерго-Суми» та ПРБП «Рембуд», понад 70 % отримала КК «ДомКомСуми». Наразі менше 60 % актів готовності мають КП «Сумитеплоенергоцентраль» та ТОВ «Керуюча компанія «Сумитехнобудсервіс».

Надія Покутня зауважила, що дві останні обслуговуючі організації працюють над підвищенням своїх показників.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО наголосив, що ті обслуговуючі організації, які вже майже завершили підготовку до опалювального сезону, мають допомогти тим, хто трохи у цьому відстає.

Що стосується Дирекції «Котельня Північного промвузла», то тут у відсотковому відношенні готовність обслуговуючих організацій наближається до 99 %. Такі показники мають ПП «Наш дім» та ТОВ «Сервіс дім». На 70 % готові КК «ДомКомСуми», ТОВ «ФорексПлюс», з трохи нижчими показниками – КП «Сумижилкомсервіс» (20 %), КП «Сумитеплоенергоцентраль» (50 %), ТОВ «КК «КоменергоСуми» (50 %).

Низький показник КП «Сумижилкомсервіс» (20 %) на території Дирекції «Котельня Північного промвузла» викликав зацікавленість у міського голови, адже на території ТОВ «Сумитеплоенерго» він сягнув максимуму. Таку ситуацію директор підприємства Сергій СИТНИК пояснив тим, що у першому випадку на обслуговуванні організації знаходиться понад 70 будинків, у другому лише 12.

«Робота ведеться планово, наразі 65 будинків стоять наповнені водою. Після того, як буде здійснено перевірку цих будівель, вся необхідна документація буде оформлена», – пояснив Сергій Ситник.