0012.jpg

У п'ятницю, суботу та неділю з метою забезпечення належного громадського порядку та безпеки дорожнього руху під час проведення масових заходів з відзначення 73-ї річниці визволення міста від нацистських загарбників і 361-ї річниці з дня його заснування на деяких вулицях Сум діятимуть обмеження на рух транспорту.

2 вересня з 09:00 до 11:30 буде перекрито рух вул. Г. Кондратьєва, від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. О. Береста» до перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. 20 років Перемоги»; а з 16:00 до 18:30 – вул. Інтернаціоналістів, від перехрестя «вул. І. Сірка – вул. Інтернаціоналістів» в напрямку Бєлгородського проспекту.

Наступного дня, 3 вересня, упродовж шести годин (із 08:00 до 14:00) буде обмежено рух на ділянці від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – пров. Академічний» до Покровської площі.

У неділю, 4 вересня, з 10:00 год. до 12:00 обмежать проїзд пр-том Т. Шевченка, від перехрестя «пр-т Т. Шевченка – вул. Набережна р. Сумка» до перехрестя «пр-т Т. Шевченка – вул. Супруна»; а з 17:00 до 22:00 – вул. Г. Кондратьєва, від перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – вул. Перекопська» до Покровської площі; Покровською площею (з боку Театральної площі), від вул. Петропавлівської до вул. Гагаріна; вул. Гагаріна від перехрестя «вул. Героїв Сумщини – вул. Харківська – вул. Гагаріна» до стадіону «Ювілейний»; пров. Академічний, від вул. Гагаріна до перехрестя «вул. Г. Кондратьєва – пров. Академічний».