0012.jpg

18 серпня на майдані Незалежності з’явиться «живий прапор» України.

Синьо-жовтий стяг створюють із квітів – темно-синіх петуній та жовтих чорнобривців.

Планують, що державний символ із квітів займе площу у 150 м2.

Це частина всеукраїнської акції «Прапор України – Прапор миру», яку організовують Всеукраїнська газета «Сільський вісник» та ТОВ «СІ. В». Квіти, якими формують національний стяг, надані місцевим представництвом товариства у Харкові та Сумах.

Експозиція залишатиметься на центральному майдані міста до 23 серпня. Далі квіти стануть частиною найбільшого прапора в світі, який розіб’ють у Національному музеї народної архітектури та побуту України, поєднавши квітучі рослини з усіх областей України. Планують зареєструвати таку композицію у Книзі рекордів Гіннеса та національному проекті «Книга рекордів України». По завершенню частину квітів передадуть дитячим будинкам та садкам, закладам освіти, культури та військово-оздоровчим закладам.

Долучитися до акції можуть і родини, і представники трудових колективів, навчальних закладів та закладів культури. Виростити прапор можна на власній клумбі. Серед учасників визначать переможців і призерів, які будуть нагороджені поїздкою до парку квітів «Кьокенкоф» (Голландія).

Деталі http://www.cib.net.ua/index.php?content=offers