0012.jpg

1 серпня під час щопонеділкової апаратної наради говорили про опрацювання питання створення та розміщення на кожній зупинці графіків руху громадського транспорту.

Начальник відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО повідомив, що на тих зупинках, де зупиняється комунальний транспорт, у разі потреби графіки руху постійно оновлюються. Окрім того, з травня останні почали замінювати на нові, з маршрутами автобусів та тролейбусів, але з липня цю роботу було припинено у зв’язку із недостатнім фінансуванням.

Разом із тим вже у серпні графіки руху поступово все ж почнуть міняти на нові. Вартість одного такого розпису складає 300-550 грн.

Виконуючий обов'язки міського голови Володимир ВОЙТЕНКО дав доручення профільному відділу та КП «Електроавтотранс» пришвидшити цю роботу та виконувати її так само систематично – оновлювати застрілі графіки і по можливості замінювати їх на нові.

Що ж стосується графіка руху маршрутних таксі, то такий розміщений на деяких кінцевих зупинках, де інтервал руху приватного громадського транспорту перевищує 10 хвилин. По місту ж, згідно з чинним законодавством, він не обов’язковий.