003.jpg

Сумська міська рада організовує низку зустрічей з фізичними та юридичними особами – підприємцями.

Ініціювало такі правове управління.

До спілкування запрошують, аби обговорити новації важливого проекту рішення Сумської міської ради – «Про Правила розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Суми».

Цей проект регуляторного акту оприлюднений на Інформаційному порталі Сумської міської ради 30 червня.

Документ пропонує нові Правила розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Суми, який вдосконалює процедуру, регламентовану Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.19.2011 № 244. Він також враховує вимоги Земельного кодексу України і має чітко визначений механізм отримання в оренду земельної ділянки для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності у нашому місті.

Тож аби ознайомити зацікавлених сумчан з таким проектом рішення, обговорити можливі пропозиції та зауваження, на підприємців чекають 15 липня об 11.00 у начальника правового управління Олега ЧАЙЧЕНКА (майдан Незалежності, 2, 5-й поверх, каб. 70).

Звертаємо увагу, що таких зустрічей заплановано три – 15, 29 липня та 9 серпня.

Більш детальна інформація – за телефонами 700-631, 700-630, 700-628, або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Запрошуємо сумчан до співпраці!