007.jpg

На цьому в ході апаратної наради 29 червня керманич Сум Олександр ЛИСЕНКО наголосив під час розгляду питання оновлення обладнання ігрових майданчиків на території ДНЗ № 10 «Малючок».

За словами начальника управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталія ШИЛОВА, з цією метою були направлені листи до планово-бюджетної комісії з проханням виділити додатково 70 тис. грн.

Проте відповіді структурний підрозділ поки не отримав.

Тим часом у семи дитячих садочках Сум коштом міського бюджету вже оновлено обладнання на ігрових майданчиках. Це саме планують зробити ще у двох дитячих садочках. Загалом на придбання ігрових та спортивних дитячих майданчиків з міського бюджету було виділено 1 млн. грн.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО дав доручення управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства надати детальний звіт по виконаних роботах. Окрім того, очільник обласного центру наголосив на тому, що опрацьовувати питання оновлення обладнання ігрових майданчиків на території ДНЗ № 10 «Малючок» також необхідно в межах виділеного 1 млн. грн.

Олександр Лисенко підкреслив, що зволікати із заміною застарілого обладнання на ігрових майданчиках не можна в жодному разі, адже від цього залежить безпека дітей.