007.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ доповів про роботу з забезпечення функціонування галузі пасажирських перевезень.

Сергій Яковенко повідомив, що у вівторок, 2 квітня, відбулась перевірка дотримання умов договорів на кінцевій зупинці «Вул. Роменська», під час якої фахівці моніторили санітарний стан транспортних засобів, наявність необхідної інформації у салонах автобусів, відповідність написів, зокрема реклами, вимогам чинного законодавства про застосування державної мови. За результатами перевірки чотирьом перевізникам направили акти для усунення недоліків.

Днем пізніше, в середу, 3 квітня, фахівці профільного відділу провели контрольну перевірку руху міського пасажирського транспорту у вечірній час по просп. Перемоги (зупинка «Вишневий сад») в напрямку середмістя. Основна увага приділялась своєчасному виконанню графіку руху на дев’яти автобусних маршрутах. На контрольованих маршрутах транспортні засоби працювали відповідно до розкладів руху.

Фахівці служби руху КП «Електроавтотранс» опрацьовували питання введення маршруту «Центр – Верхнє Піщане».

Перевізники активно долучались до місячника з благоустрою. Так, працівники комунального підприємства прибирали кінцеві зупинки автобусів («Баси», «Вул. Тополянська», «Вул. Добровільна») та біля розворотних кілець електротранспорту («Вул. Ковпака», «Вул. Білопільська», «Завод Центролит», «Аеропорт», «Керамейя», «Завод ГТВ», «Друга прохідна ПАТ «Сумихімпром»).