007.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради при в. о. міського голови Артемові КОБЗАРЮ проінформував про роботу з забезпечення функціонування галузі пасажирських перевезень.

У вівторок, 19 березня, фахівці відділу та керівництво КП «Електроавтотранс» провели онлайн-нараду з Львівським ТОВ «Українські геоінформаційні системи» з питань впровадження системи АСООП. Підприємство поділилось досвідом та особливостями введення е-квитка системи на території громад Львівської області. Отриману інформацію обговорять на засіданні робочої групи, яка займається впровадженням системи електронного квитка в Сумах.

У середу, 20 березня, на зупинці «Універмаг «Київ» відбулась контрольна перевірка руху міського пасажирського транспорту у вечірній час у напрямку Покровської площі. Основну увагу приділили дотриманню графіків на 17 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на маршруті № 51 (ФОП Сезько О. В.). Перевізнику направили акт перевірки для виправлення ситуації.

Окрім цього, минулого тижня фахівці відділу обстежили всі зупинки громадського транспорту в місті для того, щоб виявити, які роботи необхідно виконати для приведення цих об’єктів до належного стану та оснащення необхідним обладнанням, а також перевірити регулярність прибирання тощо.