007.jpg

Члени виконавчого комітету 21 червня заслухали звіт директора комунального підприємства «Сумське міське бюро технічної інвентаризації» Бориса АФАНАСЬЄВА про роботу за 2015 рік.


За його словами, минулоріч підприємство виконало 4 236 замовлень та отримало 74 тис. грн. чистого прибутку, що в 1,8 рази перевищує запланований показник чистого прибутку та податку на прибуток відповідно. Таким чином фактичні відрахування частини чистого прибутку до міського бюджету також зросли до 15 тис. грн. проти 8 тис. грн. запланованих.

З метою посилення безпеки, продовжив директор, було придбано та встановлено новий відеореєстратор, а також відповідно до вимог чинного законодавства – касовий апарат. Крім того, замінено електричний лічильник на блок безперебійного живлення для підключення серверу баз даних підприємства, здійснено ремонт фасадної вивіски і рекламного пілону, закуплено офісну техніку для працівників.

У грудні 2015 року органом з сертифікації ДП «Сумистандартметрологія» був проведений аудит системи управління якістю підприємства на відповідність вимогам ДСТУ ISO 9001:2009, за результатами якого було отримано сертифікат на систему управління якістю підприємства.

У 2015 році КП «Сумське БТІ» стало переможцем регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» у номінації «Роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничих сферах» та переможцем в обласному конкурсі «Кращий колективний договір» серед підприємств із чисельністю працюючих до 50 осіб в галузі житлово-комунального господарства.

За підсумками звіту Бориса Афанасьєва, члени виконавчого комітету визнали роботу за 2015 рік задовільною.