Надрукувати
Перегляди: 394

КП «Міськводоканал» попереджає боржників, котрі сумарно завинили підприємству понад 80 млн грн, про санкції за несвоєчасну оплату послуг.

На підприємстві нагадують, що Постановою Кабінету Міністрів України № 1405 скасовано заборону на нарахування пені та припинення надання житлово-комунальних послуг боржникам. У зв’язку з цим підприємство вже опрацювало технічні можливості відключення неплатників від послуг водопостачання та водовідведення.

Враховуючи наявну заборгованість у понад 80 млн грн, із березня на злісних боржників може очікувати «неприємний сюрприз».

«Тому просимо шановних споживачів сплатити борги та утриматися від їх накопичення, адже за прострочені рахунки наразі може нараховуватися також і пеня – 0,01% суми боргу за кожен день прострочення. Тож, задля уникнення додаткових витрат і можливих відключень необхідно щомісячно в повному обсязі оплачувати спожиті послуги, а боржникам розрахуватися в найкоротші терміни або укласти договір реструктуризації. Хочемо звернути увагу на те, що відновлення надання послуг буде можливе тільки після оплати заборгованості та оплати витрат з підключення до мереж водопостачання та/або водовідведення», – зазначають у КП «Міськводоканал».

Водоканалівці дякують тим споживачам, котрі вчасними оплатами за спожиті послуги підтримують комунальне підприємство.