003.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про роботу галузі минулого тижня.

За словами посадовця, у зв`язку з погодними умовами громадський транспорт працював з відхиленням від графіків руху. Через ожеледицю та налипання мокрого снігу трапилося 14 дорожньо-транспортних пригод за участі пасажирського транспорту, без потерпілих.

Фахівці відділу продовжували моніторити роботу міського пасажирського транспорту у вечірній час по вул. Іллінська (зупинка «вул. Чорновола») в напрямку середмістя. Основну увагу приділяли своєчасному виконанню графіків руху на 11 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчили роботу автобуси на маршрутах № 13 (ТОВ «Престиж-лайн») та № 19 (ФОП Сезько О. В.). Акти направили перевізникам для виправлення ситуації.

КП «Електроавтотранс» обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 38 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних маршрутів – з випуском 14 одиниць автобусів. Фахівці служби руху проводили обстеження пасажиропотоку та вивчали потреби мешканців для коригування графіків руху комунального транспорту.