005.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь пасажирських перевезень минулого тижня.

У вівторок, 21 листопада, фахівці відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на зупинці «Обласна дитяча лікарня». Основну увагу звертали на зовнішній і внутрішній стан транспортних засобів, наявність у салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження внесли до актів, які направили перевізникам для усунення недоліків.

У середу, 22 листопада, відбулася контрольна перевірка роботи у вечірній час міського пасажирського транспорту, котрий курсує з середмістя (зупинка «Універмаг «Київ») у напрямку Покровської площі. Перевірили 17 автобусних маршрутів. Раніше визначеного часу припинив роботу транспорт на автобусних маршрутах № 21 (ФОП Олійник А. Г.) та № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірки перевізникам направили акти для виправлення ситуації.

На КП «Електроавтотранс» минулого тижня готувалися до роботи в складних зимових умовах, здійснювало сезонне регулювання контактної мережі. Тривав набір на навчання охочих отримати професію «Водій тролейбуса».

Також Сергій Яковенко повідомив, з посиланням на АТ «Укрзалізниця», про те, що з 1 грудня. закривається квиткова каса приміського сполучення на станції «Баси». Продаж квитків приміського сполучення здійснюватиметься безпосередньо в поїзді. Посадка/висадка пасажирів проводитиметься відповідно чинного графіка руху поїздів.