001.jpg

КП «Шляхрембуд» звітує про перебіг робіт з обслуговування дорожньо-транспортної мережі сумської громади.

Нині шляхрембудівці ремонтують та замінюють пошкоджені і застарілі дорожні знаки. Вже встановлено 538 нових покажчиків. Ця робота продовжуватиметься.

Заплановано поточний ремонт світлофора на перехресті вул. Магістратська та вул. В'ячеслава Чорновола. Наразі закуповується необхідне обладнання та запчастини, роботи почнуться найближчим часом.

Також комунальне підприємство активно готується до роботи в зимовий період. Закуповуються протиожеледні матеріали для посипання доріг, створюються запаси пально-мастильних матеріалів та запчастин, підготовлена спеціалізована техніка, яка обслуговуватиме дороги в зимовий період.

А от сезон ремонту доріг добігає кінця. Протягом останнього тижня шляхрембудівці завершили поточний середній ремонт комунальної дороги місцевого значення в селі Верхня Сироватка (пров. Шевченківський) та поточний ремонт дорожнього покриття на вул. Збройних Сил України (ділянка від просп. Михайла Лушпи до вул. Заливна).

Наразі в обласному центрі залишається в роботі один об’єкт – ділянка дороги по вул. Івана Сірка (від просп. Михайла Лушпи до магазину «Віста»). Вона теж на фінішній прямій, відзавтра там почнеться укладання верхнього (вирівнювального) шару асфальтного покриття.