0010.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь минулого тижня.

Посадовець повідомив, що в середу, 25 жовтня, відбулася контрольна перевірка курсування міського пасажирського транспорту у вечірній час з просп. Перемоги (зупинка «Вишневий сад») в напрямку середмістя. Раніше зазначеного часу закінчили роботу автобуси, що перевозить пасажирів за маршрутом № 19 (ФОП Сезько О. В.). Перевізнику направили акти перевірки для усунення недоліків.

У четвер, 26 жовтня, відбулося засідання комісії з координації роботи пасажирського транспорту на території Сумської міської ТГ, на якому розглянули низку актуальних питань.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних і дев’ять автобусних маршрутів із випуском у будні 38 одиниць тролейбусів і 14 одиниць автобусів. Фахівці служби руху проводили обстеження пасажиропотоку та вивчення потреб мешканців для корегування графіків руху комунального транспорту.