0010.jpg

Минулого тижня заявки від сумчан, які зверталися до департаменту інфраструктури міста, були опрацьовані на 97%.

Такі дані назвав очільник структурного підрозділу Григорій ЯРЕМЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові.

За його словами, за минулі сім днів у Сумах було замінено 525 м./п трубопроводів. До цього числа увійшли холодне та гаряче водопостачання, опалення, каналізація. Також замінили 600 м./п покриття дахів у 22 житлових будинках, 30 засувок та 128 кулькових кранів.

Відновлено постачання електроенергії в 133 будинках, прочищено каналізацію в 168 житлових будинках і здійснено поточний ремонт у 8 під’їздах. КП «Міськсвітло» замінило лампочки на 25 вулицях Сум, зробило монтаж світильників та кронштейнів, а також замінило кабель довжиною 300 м.

Тим часом ТОВ «Сервісресурс» здійснювало вивіз гілля (52 м3) і великих габаритних відходів (32 м3). ТОВ «А-Муссон» також вивезло 300 м3 гілля 96 м3 великих габаритних відходів. КП «Зеленбуд» видалило 13 аварійних і сухостійних дерев. Нині продовжується ремонт тротуарів по вул. Харківській, Леваневського, Веретенівській і в дитячому парку «Казка».

Заступник міського голови, керуючий справами виконавчого комітету Віктор ВОЛОНТИРЕЦЬ нагадав Григорію Яременку про те, що закінчуються строки по переїзду притулку для собак, який облаштували по вул. Харківській.

З даного питання директор департаменту інфраструктури звітуватиме на наступній апаратній нараді.