001.jpg

Відділ транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг інформує про те, як функціонувала галузь минулого тижня.

Тут повідомляють, що у середу, 18 жовтня, фахівці відділу перевірили роботу міського пасажирського транспорту у вечірній час з середмістя (зупинка «Універмаг Київ») в напрямку Покровської площі. Основна увага приділялася своєчасному виконанню графіків руху на 17 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу закінчив роботу транспорт на автобусних маршрутах № 21 (ФОП Олійник А. Г.) та № 52 (ТОВ «Сумипастранс»).

За результатами перевірки акти направлено перевізникам для виправлення ситуації.

Також цього дня відбулася нарада з перевізниками, під час якої розглядались питання безпеки пасажирських перевезень, контролю санітарно-технічного стану пасажирського транспорту, змін в законодавстві щодо проведення конкурсу на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування та питання пов’язані з подовження договорів з перевізниками.

КП «Електроавтотранс» обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 38 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних маршрутів з випуском 14 одиниць автобусів. Фахівці служби руху проводили обстеження пасажиропотоку та вивчали потребу мешканців для коригування графіків руху комунального транспорту. Тривав також плановий ремонт контактної мережі, протягом тижня замінили 1300 м контактного дроту та оновлено компоненти кріплення в центральній частині міста.