0012.jpg

Таке доручення отримали начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ і директор департаменту інфраструктури міста Григорій ЯРЕМЕНКО під час апаратної наради 13 червня.

В цей реєстр мають занести список вулиць та прибудинкових території, які потребують нагального ремонту. Це ж саме стосується ліфтів, мереж будинків, дахів тощо.
«Нам треба порахувати всі ті об’єкти, які ще не охоплені ремонтами і визначитися, скільки необхідно часу для вирішення цих проблем – 2, 3, 5 років, щоб люди чітко розуміли, коли і що буде ремонтувати міська влада. Обов’язково залучайте громадськість», – зазначив міський голова.

Міський голова також наполіг, аби до підготовки вищевказаного реєстру поставилися з повною відповідальністю та не оминули увагою жодну вулицю чи будинок.
«Це добре, що у нас є титульні списки за якими ми працюємо. Але ж ці списки складено на рік, а тому сумчани не знають, коли саме у подальшому їм чекати ремонту. Завдяки реєстру, жителям міста буде все зрозуміло», – додав Олександр ЛИСЕНКО.

У свою чергу Віталій Шилов повідомив, що подібний реєстр на підприємстві ведеться, який базується на зверненнях сумчан. По мірі виконання робіт, об’єкти з нього викреслюють.

Аби всі не відремонтовані дороги та будинки були враховані в реєстрі, сумчан просять надавати пропозиції та бути більш активними. Звертатися можна до онлайн-приймальні міського голови, а також до управління капітального будівництва та дорожнього господарства чи департаменту інфраструктури міста.