003.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про те, як функціонувала галузь минулого тижня.

Посадовець повідомив, що в середу, 11 жовтня, відбулась контрольна перевірка роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час на вул. Харківська в напрямку середмістя (зупинка «вул. Холодноярської бригади»), під час якої звертали увагу на своєчасне виконання графіка руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу було закінчено роботу на автобусних маршрутах № 8 (ФОП Прокопішек О. К.), № 21 (ФОП Олійник А. Г.), № 52 (ТОВ «Сумипастранс»). Акти перевірки направили перевізникам для усунення недоліків.

Також 11 жовтня фахівці відділу контролювали регулярність руху міського пасажирського автомобільного транспорту по вул. Металургів, обстежували інтервал руху на дев’яти автобусних маршрутах. Перевізники отримали рекомендації відкоригувати розклади руху при відправленні з кінцевих зупинок.

У четвер, 12 жовтня, відбулась перевірка санітарно-технічного стану транспортних засобів на зупинці «Тепличний», під час якої оглядали зовнішній та внутрішній стан транспортних засобів, контролювали наявність в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, зазначені в актах, направили перевізникам для усунення недоліків.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувалося 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 38 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних маршрутів – з випуском 14 одиниць автобусів. Фахівці служби руху проводили обстеження пасажиропотоку та вивчали потреби мешканців для коригування графіків руху комунального транспорту.