006.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про роботу міського пасажирського транспорту минулого тижня.

У вівторок, 3 жовтня, на кінцевій зупинці «Роменська» перевірили санітарно-технічний стан 39 автобусів, які працюють на чотирьох автобусних маршрутах.

Основну увагу приділили зовнішньому та внутрішньому стану транспортних засобів, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження зазначили в актах та направили їх перевізникам для усунення недоліків.

У середу, 4 жовтня, фахівці профільного відділу контролювали роботу міського пасажирського транспорту у вечірній час на зупинці «10-й мікрорайон. Перевіряли своєчасне виконання графіку руху на восьми автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу було закінчено роботу на автобусному маршруті № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). Акт перевірки направили перевізнику для відповідного реагування.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 37 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних маршрутів – з випуском 14 одиниць автобусів. Тривав плановий ремонт контактної мережі з заміною контактного дроту.