001.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про роботу міського пасажирського транспорту минулого тижня.

За словами посадовця, 12 та 14 вересня фахівці профільного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на семи автобусних маршрутах на кінцевих зупинках «Проспект Свободи» та «Аеропорт».

Переважно звертали увагу на зовнішній та внутрішній стану транспортних засобів, наявність в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідну інформацію для пасажирів та відповідність надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, зазначені в актах, направили перевізникам для усунення.

Разом із тим, 13 вересня працівники відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг провели контрольну перевірку роботи міського пасажирського транспорту у вечірній час з вул. Холодноярської бригади в напрямку середмістя. Основну увагу приділяли дотриманню графіків руху на 10 автобусних маршрутах. Раніше зазначеного часу завершив роботу транспорт на автобусних маршрутах № 21 (ФОП Олійник А. Г.), № 52 (ТОВ «Сумипастранс»), № 8 (ФОП Прокопішек О. К.). Акти перевірки направили перевізникам для усунення недоліків.

За результатами наради під головуванням керуючого справами виконавчого комітету Юлії ПАВЛИК оновлено графік руху автобусного маршруту № 26 «Центр – 40-ва підстанція». Починаючи з 16 вересня він здійснюватиме п’ять рейсів щосереди та сім щосуботи (останній о 15:00). Також у суботу буде надано автобус більшої пасажиромісткості.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів із випуском у будні 37 одиниць електротранспорту та дев’ять автобусних із випуском 14 одиниць транспорту. Спільно з КП «Міськсвітло» комунальний перевізник фарбував металеві опори.

З понеділка, 18 вересня, КП «Електроавтотранс» вивчатиме пасажиропотік у напрямку ПАТ «Сумихімпром» на тролейбусних маршрутах № 1, № 2, № 9, № 12, № 17, № 20. За результатами обстеження буде проведено корегування графіків руху та кількості одиниць електротранспорту.