005.jpg

Начальник відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Сергій ЯКОВЕНКО під час апаратної наради доповів про роботу громадського транспорту минулого тижня.

Протягом двох днів, 30 та 31 серпня, фахівці профільного відділу перевіряли санітарно-технічний стан транспортних засобів на кінцевих зупинках «Ганнівка», «Коледж СНАУ» та «Тепличний».

Основну увагу приділили зовнішньому та внутрішньому стану транспортних засобів, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Зауваження, зазначені в актах, направили перевізникам для усунення.

Окрім того, 30 серпня, спільно з інспекторами безпеки відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Сумській області було проведено ранковий контроль випуску пасажирських транспортних засобів на лінію. Були оглянуті автобуси чотирьох перевізників: ФОП Олійник А. Г., ПП «Согор», ФОП Сезько О. В. та ТОВ «Сумипастранс». Недоліки, виявлені при перевірці, внесли до відповідних актів та направили їх перевізникам для усунення.

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 17 тролейбусних маршрутів з випуском на лінію у будні 38 одиниць тролейбусів та дев’ять автобусних маршрутів з випуском 14 одиниць автобусів. Спільно з КП «Міськсвітло» комунальний перевізник продовжував фарбувати металеві опори.

Також минулого тижня комунальне підприємство провело конкурс професійної майстерності водіїв тролейбуса. В конкурсі взяли участь 15 водіїв, вісім з них отримали підвищення кваліфікації.