001.jpg

Розпочато громадське обговорення щодо присвоєння назви (найменування) вулиці Романтична «вулиці Проєктна № 2».

Про це повідомили у Департаменті забезпечення ресурсних платежів.

Мова йде про вулицю, яка відповідно до схеми магістралей внутрішнього та зовнішнього транспорту Генерального плану міста Суми віднесена до магістральної вулиці районного значення та позначена як «вул. Проєктна №2» (мкр. Баранівка).

З такою пропозицією до Сумської міської ради звернувся власник земельної ділянки, розташованої на вулиці, яка пропонується до найменування.

Громадське обговорення проводиться у форматі електронних консультацій. Свої пропозиції та зауваження сумчани можуть надсилати на адресу електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 12 вересня включно.

У своїх пропозиціях організатори обговорення просять вказувати прізвище, імя, по батькові та адреси особи, яка їх подає або ж найменування та місцезнаходження юросіб. Анонімні пропозиції не приймаються і не розглядаються.

Отримати консультації можна за адресою: вул. Садова, 33, Департамент забезпечення ресурсних платежів, або за тел.: 700-404, 700-413 чи на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..