0010.jpg

В. о. начальника відділу транспорту, зв'язку та телекомунікаційних послуг Інна ЧІРКА під час апаратної наради розповіла, як працює міська транспортна система.

Посадовець доповіла про результати контрольної перевірки руху міського пасажирського транспорту у вечірній час по вул. Харківська в напрямку до Центрального ринку, що відбулася в середу, 5 липня. Раніше зазначеного часу зійшли з маршрутів автобуси на маршрутах № 4 (ПП «Согор»), № 5 (ПП «Согор»), № 21 (ФОП Олійник А. Г.), № 56 (ТОВ «Сумипастранс»), № 61 (ТОВ «Сумипастранс»). За результатами перевірки відділ склав акти, які направив перевізникам для усунення недоліків.

У четвер, 6 липня, було проведено контроль санітарно-технічного стану транспортних засобів на кінцевій зупинці «Аеропорт». Основна увага приділялася зовнішньому та внутрішньому стану ТЗ, наявності в салонах QR-кодів мапи захисних споруд, необхідної інформації для пасажирів та відповідності надписів на маршрутних вказівниках. Проводилося також опитування водіїв стосовно їхніх дій під час оголошення повітряної тривоги .

КП «Електроавтотранс» минулого тижня обслуговувало 14 тролейбусних маршрутів (38 одиниць транспорту) та дев’ять автобусних маршрутів (14 одиниць транспорту). Фахівці підприємства також приділяють значну увагу збільшенню кількості рейсів та коригуванню графіків руху. Так, із понеділка, 10 липня, планується введення вечірнього рейсу до тролейбусного маршруту № 7 з відправленням із кінцевої зупинки «Хіммістечко» о 21:00 та у зворотньому напрямку із зупинки «Центролит» – о 21:47.